Den Abeel

Totaalprojecten

Huis bouwen of verbouwen ? Laat je bijstaan door een expert !

Tel : 0473 86 30 64

Is uw renovatie een puzzel ? Wij denken mét u mee in de zoektocht om uw droom renovatie te realiseren.

Totaal Projecten Den Abeel

Wanneer u Den Abeel inschakelt om u te begeleiden bij uw droom renovatie project weet u precies waar u aan toe bent. Vaak wordt het woord totaalrenovatie onderschat, het is een groots project waarbij tal van acties ondernomen moeten worden maar jammer genoeg ook een heleboel kopzorgen met zich mee kan brengen. Bij Den Abeel kan je rekenen op een gediplomeerd renovatiespecialist die bovendien enkel maar ook uitsluitend uw eerste en enige contactpunt is in het hele proces van uw project.

 

Géén talloze communicaties met verschillende aannemers, geen eindeloos gezoek naar de juiste man met de juiste prijs, neen... daar komen wij in het beeld voor. Dankzij een jarenlange samenwerking met dezelfde, gekende en vertrouwde vakmensen kunnen wij u kwaliteit binnen uw budget aanbieden, zo kan u met een gerust hart uw hele project op de voet meevolgen.

 

Waarom kiezen voor Den Abeel ?

 

Slechts één aanspreekpunt

 

✓ Strikte planning, tijdige en correcte oplevering

 

✓ Team van professionele vakmensen

 

✓ Door ons uitgebreid netwerk van contacten zorgen wij voor een betaalbare verbouwing

 

✓ Een garantie voor perfecte afwerking en oplevering van elk project

Onze methode

Hoe gaan we te werk ?

 

Je zal je wellicht wel afvragen hoe dit allemaal in zijn werk gaat, wel...wij gebruiken een zogenaamde "all-in one" formule. Deze formule zorgt voor een vlotte afwerking van uw project, geen wachttijden, geen conflicten waar u ook niet afhankelijk bent van anderen. Om een gestructureerde samenwerking van A tot Z te garanderen volgen wij onze 5 stappen-formule :

1

Kennismaking

 

Persoonlijk contact en elkaar kennen is een echte must voor ons bij Den Abeel. Tijdens een eerste kennismaking leren wij elkaar beter kennen en bespreken we de wensen van uw renovatie. Zo zitten we meteen op de juiste golflengte voor de uitwerking van het volledige traject.

Renovatiescan

 

Alvorens met de ontwerpen te beginnen komt onze renovatie-specialist bij je langs, hierbij wordt er een grondige check en analyse gemaakt van de huidige staat van je woning. Zo kunnen we ook bepalen wat er juist moet gebeuren en kunnen we de verbouwingswerken ook perfect inschatten.

2

Ontwerp naar plan

 

Eens de woning volledig is opgemeten gaat onze ingenieur meteen aan de slag om een bouwklaar plan op te maken. Zo kunnen we het project inplannen en weet u vooraf hoe de werken zullen verlopen. Op die manier kan je zelf ook tijdig de nodige afspraken maken of regelingen treffen.

3

Uitvoering van de renovatiewerken

 

Onder toezicht van een ervaren werfleider gaat nu een team van vakmensen aan de slag met de verbouwing van jouw woning. Volgens het opgemaakte plan van de ingenieur / architect zal alles aangepakt worden zoals voorop gesteld.

4

5

Oplevering

 

De oplevering is de laatste stap in deze formule, het moment waar je naar uitkijkt en om te feesten. Bij de oplevering bekijken we jouw droomwoning ook tot in detail.

Wens je graag een afspraak te maken om jouw droomrenovatie te bespreken ? Klik hieronder en contacteer ons

Den Abeel - All Rights reserved - Voorthoek 93 - 9190 Stekene